logó INFORMATIKA
Ingyenes elektronikus tananyag
visszaVISSZA   
menüMENÜ   

Behúzás

Behúzások beállításával megadhatjuk a bekezdések sorainak bal és jobb oldali margótól való távolságát. A bekezdések első sorainak behúzását külön kezelhetjük.
A behúzások beállítására használhatjuk a Lap elrendezése menüszalagon a Bekezdés ikoncsoport mezőit, vagy a Bekezdés párbeszédpanelen az Behúzás csoport parancsait.

w7_behuz_csoport_1.jpg

Bekezdés behúzásának típusai:

Bal oldali behúzás: A bekezdés összes sorát a bal margótól egy beállított értékkel beljebb helyezzük, így minden sor beljebb kezdődik.
w7_behuz_m1.jpg

Jobb oldali behúzás: A bekezdés összes sorát a jobb margótól egy beállított értékkel beljebb helyezzük, így minden sor előbb fejeződik be.
w7_behuz_m2.jpg

Függő behúzás: A függő behúzás esetén az első sor a bekezdés behúzáshoz igazodik, de a bekezdés többi sora beljebb helyezhető egy beállított értékkel. Eredményképpen az első sor a helyén marad, a többi sor pedig beljebb kezdődik.
w7_behuz_m3.jpg

Első sor: Az első sor behúzás esetén az első sor beljebb helyezhető egy beállított értékkel, a többi sor pedig a helyén marad. Eredményképpen az első sor beljebb kezdődik mint a többi.
w7_behuz_m4.jpg
Szótár


Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.