logó INFORMATIKA
Ingyenes elektronikus tananyag
visszaVISSZA   
menüMENÜ   

Általános lapok

Kezdőlap lap: A legtöbbet használt parancsok a menüszalag első lapján a Kezdőlapon találhatók. A gombokként megjelenő parancsok a gyakori feladatok elvégzését támogatják, ilyen például a másolás és a beillesztés, a szöveg és bekezdés formázása, valamint a szöveg keresése és cseréje.

w7_menuszalag_kezdolap.jpg

Beszúrás lap: Itt található mindaz, amit egy dokumentumban elhelyezhetünk a táblázatoktól, képektől, diagramoktól és szövegdobozoktól kezdve a hangokig, hivatkozásokig, élőfejekig és élőlábakig.

w7_menuszalag_beszuras.jpg

Lap elrendezése lap: Minden ami az oldal formázásával kapcsolatos az itt található meg. A behúzás és a térköz értékeit itt minden felesleges keresgetés és kattintgatás nélkül megadhatjuk. De egy kattintással a tájolást, a töréspontokat, a sorok számát is meghatározhatjuk.

w7_menuszalag_elrendezes.jpg

Hivatkozások lap: Ide tartozik a Tartalomjegyzék, a Lábjegyzés, az Idézetek és irodalomjegyzékek, a Felíratok, a Tárgymutató és a Hivatkozásjegyzék.

w7_menuszalag_hivatkozas.jpg

Lelevelezés lap: Borítékok címzését, címkék és körlevelek készítését teszi lehetővé.
w7_menuszalag_levelezes.jpg

Korrektura lap: Lehetővé teszi a változások követését, megjegyzések beszúrását és a nyelvi ellenőrzést.

w7_menuszalag_korrektura.jpg

Nézet lap: Gyorsan átválthatunk a másik nézetre, megjeleníthetjük a vonalzót, rácsvonalakat, dokumentumtérképet és miniatűröket vagy elrendezhetjük az ablakban az öszszes megnyitott dokumentumot.
w7_menuszalag_nezet.jpg
Szótár


Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.