logó INFORMATIKA
Ingyenes elektronikus tananyag
visszaVISSZA   
menüMENÜ   

Ki mit csinál a vállalkozásunkban?

Mivel kisvállalkozásotok lesz mindenkinek mindenhez értenie kell legalább egy kicsit. Ennek ellenére az elején el kell dönteni, hogy kinek mi lesz a beosztása, mit írtok a névjegyére. Itt mindenki lehet igazgató. (Ügyvezető igazgató, vezér igazgató, gazdasági igazgató…)


Lesznek olyan feladatok, amelyet mindenki megold. A végén Ti választjátok ki a legjobb megoldást, (pl. a legjobb logót) és a későbbiekben azt fogjátok használni.


Lesznek olyan feladatok, ahol mindenki mást csinál. Pl. Egyikőtök árajánlatot kér. Valaki árajánlatot ad. Más valaki megrendel. A negyedik pedig megírja a szállítólevelet.


Az egyszerűbb feladatokkal, kezdünk. Sőt kezdetben a bonyolultabbakat is leegyszerűsítjük. A közismereti informatika egy-egy témakörén (szövegszerkesztés, táblázatkezelés...) belül lesznek olyan feladatok, amelyeket általános iskolások is könnyedén megoldhatnak, és lesznek olyanok, amelyeken a középiskolásoknak is alaposan el kell gondolkodni.


Egy igazi vállalkozásnál persze egy kicsit más sorrendben követik egymást a feladatok.


FELADAT:

1. Döntsétek el ki, milyen beosztásban fog dolgozni!Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.