logó INFORMATIKA
Ingyenes elektronikus tananyag

Fenntartható fejlődés

Programozott tananyag:


Bioélelmiszerek
A Fülemüle verseny 2013. első fordulójában sok színvonalas, a bioélelmiszereket, és a vegyi anyag mentes élelmiszer termesztés jelentőségét bemutató prezentáció készült.

Energiatakarékos megoldások
A Fülemüle verseny 2014. döntőjének választható témaköre az energiatakarékos megoldások bemutatása volt.

Napelemek
A megújuló energiák használata mára egyre inkább terjed, és sok helyen kiváltja a fosszilis energiaforrásokat. A Fülemüle verseny 2014. döntőjében több versenyző is a napelemek használatának bemutatását választotta témájának.

Passzívház
A passzívház a Fülemüle verseny 2013. első fordulójának közkedvelt témaköre volt. Sok versenyző választotta.

Megújuló energiák 1
A Fülemüle verseny 2013. első fordulójában rengeteg, a megújuló energiaforrásokat bemutató értékes pályamű született. Ezeket válogatásunkban csak több oldalon keresztül tudjuk közreadni.

Megújuló energiák 2
A Fülemüle verseny 2013. első fordulójában nagyon sok, a megújuló energiaforrásokat bemutató értékes pályamű született. Ezeket válogatásunkban csak több oldalon keresztül tudjuk közreadni.

A szemét útja
A Fülemüle verseny 2013. első fordulójában készült pályamunkák átfogó, szinte a teljes Kárpát-medencére kiterjedő helyzetképet adnak szelektív hulladékgyűjtőről, szemétfeldolgozásról.

Ökolábnyom
A Fülemüle verseny 2013. első fordulójában készült pályaművekből megismerkedhetünk az ökolábnyom fogalmával és számításának módjaival.

Ökoiskola
A Fülemüle verseny 2013. első fordulójában készült pályaművekből megismerhettük két ökoiskola életét is.


Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.